Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.176.54 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
66 berichten.
Nemo van Velzen Nemo van Velzen uit Elst schreef op 29 augustus 2022 om 20:05:
Wat een mooie locatie en wat was de verjaardag van mijn moeder goed verzorgd. Onze moeder is 70 jaar geworden en heeft een ontzettend mooie verjaardag kunnen genieten mede dankzij onder de toren. Bedankt voor alle goede zorg.
Anouska Anouska uit Elst schreef op 24 augustus 2022 om 20:20:
Ontzettend goed geregeld voor het feest van mijn ouders! mooie zaal en goede airco, zeker in deze hitte op het moment. ook niet onbelangrijk grote wc's en worden goed schoon gehouden. Voor de rokers is er buiten een speciale ruimte gemaakt.
Corrie en Johan Corrie en Johan uit Elst schreef op 18 juli 2022 om 16:40:
We hebben een besloten feest gehad in onder de toren. Dit was prima verzorgd. Michel heeft dacht mee en deed goede voorstellen. Ruimte en faciliteiten zijn prima. Een fijne locatie en een prima service. iedereen vond het top en een geslaagde middag. Ook dank aan Jennifer en Ruud!
Idelette Nutma Idelette Nutma uit Den Haag schreef op 17 juni 2022 om 23:06:
Vandaag een workshop mogen geven in het prachtige, keurig verzorgde zalencentrum "Onder de Toren". Heel fijn zoals Michel alles soepel regelt. Er kan heel veel, hij denkt met je mee en doet niet moeilijk. Ook de ruimten en faciliteiten zijn uitstekend: goed geïsoleerd (zodat je geen last hebt van de anderen in de ruimte daarnaast), goede luchtverversing, een invalidentoilet en lift zijn aanwezig. Kortom: hele fijne locatie en prima service! Michel bedankt! Idelette Nutma, Sepsis en daarna
Cees Cees uit Elst schreef op 2 juni 2022 om 12:05:
Beste Michel, we hebben een geweldige middag gehad voor de verjaardag van Wilco op 29 mei. alles was top geregeld,alles was bespreekbaar, kortom Top, en voor herhaling vatbaar!
Esther Esther uit Elst schreef op 1 juni 2022 om 13:46:
Beste Michel, bedankt voor de goede organisatie van onze familiereünie op 26 mei. Alles was prima geregeld en iedereen vond het een geslaagde middag. Super fijn zo !
Loes Loes uit Elst schreef op 29 mei 2022 om 09:40:
Het feest dat ik gaf is helemaal geslaagd. Vooraf goed overleg gehad over de diverse mogelijkheden, zalen, muziek en dergelijke. Er werd fantastisch meegedacht. Ik had zelf een DJ die draaide. Ik mocht de zaal zelf versieren. Er waren lekkere drankjes en hapjes, een patatje van de frietkar, men kon zitten aan de bar of tafeltjes of dansen. Er was voor elk wat wils. Al mijn gasten waren er enthousiast over en ikzelf ook. Top locatie met ruime parkeermogelijkheid. Ook met openbar vervoer goed bereikbaar. Michel, bedankt!
Alexandra Alexandra uit Elst schreef op 15 mei 2022 om 20:38:
Afgelopen zaterdag een feestje vanwege 50 jarige verjaardag gevierd bij onder de toren. Super leuke locatie! Ook heerlijk terras waar we konden genieten van een goed verzorgd buffet. In overleg van alles mogelijk. Echt een aanrader 👍👍
Ester Ester schreef op 19 maart 2022 om 11:00:
Hey Michel, Thanks voor de gezelligheid en de lekkere koffie…..sorry dat je de slagroom voor niks hebt gehaald, hahaha durfde de irish coffee niet aan 😜( moest nog naar huis rijden). Greetz, Ester
St.Maartenskerkkoor St.Maartenskerkkoor uit Elst gld schreef op 12 november 2021 om 10:05:
Als afsluiting van ons opgeheven koor, organiseerden wij een buffet voor koorleden en partners op uw locatie. Het was uitstekend georganiseerd , goede sfeer en prima bediening, een opsteker voor jullie. Ook onze jarenlange repetitie avonden op de donderdagavond waren in goede harmonie. Dus zoekt u een vergaderlokatie, dan bevelen wij deze aan.
Thomas van Wuijtswinkel Thomas van Wuijtswinkel uit Elst schreef op 3 augustus 2020 om 11:14:
Beste Michiel, nog bedankt voor de Frietkar die ik kon huren in deze tijd voor mijn verjaardagsfeest. De gasten vonden het heerlijk en hebben een mooie avond gehad. Dit allemaal voor een mooie prijs en flexibele medewerking van jullie kant. Nogmaals bedankt! Groetjes, Thomas
Hans Kemperman Hans Kemperman uit Elst schreef op 1 februari 2020 om 16:38:
Beste Michel & medewerkers, bij deze alsnog hartelijk dank voor de organisatie ter gelegenheid van mijn 70ste verjaardag. Het was af. De locatie, organisatie, bediening. Mensen werden uitstekend bediend ook met vele lekkere hapjes. Ik kan een ieder deze locatie aanraden tot het geven van een feestje. M vr gr Hans
Sabine Jansen Sabine Jansen schreef op 29 januari 2020 om 12:19:
Gisteravond mijn lezing OER gezond gegeven bij zakencentrum Onder de Toren. Dit was een goede eerste kennismaking met dit zakencentrum. Het voorcontact en afspraken verliepen soepel. Mede hierdoor en door de mooie zaalinrichting, de bloemetjes en kaarsjes op de tafels en de catering was de lezing een groot succes. Het personeel was erg vriendelijk, ontspannen en behulpzaam. Zeker een aanrader om hier je evenement / lezing te houden.
Chris & Ria Looper Chris & Ria Looper uit Elst schreef op 28 november 2019 om 14:48:
Op zaterdagavond 23 november een super geslaagd (dubbel) verjaardagsfeest gehouden in een van de Zalen "Onder de Toren". Voor de 30 gasten was de grote zaal d.m.v. een scheidingswand verdeeld en gezellig aangekleed. Wij hadden gekozen voor een uitgebreid buffet (Koud, Warm en Nagerecht) wat enorm in de smaak viel bij de gasten. Voor de muzikale entertainment (Salvatore Sichi - zang & gitaar) hadden we zelf gezorgd en was dan ook geen enkel probleem. Kortom een geslaagd feest en voor herhaling vatbaar. Met dank aan Michel en personeel.
Mieke Mieke schreef op 5 november 2019 om 21:22:
Zondag 20 oktober een gezellig feest gehad goed verzorgd, en goede bediening. Voor herhaling vatbaar nog bedankt.
Bart van Kesteren Bart van Kesteren uit Elst schreef op 9 oktober 2019 om 16:41:
Zaterdag 5 oktober een reünie gehouden in Onder de Toren, was heel goed verzorgt en alles was tot in de puntjes geregeld. Michel bedankt en natuurlijk ook Jennifer voor de goede bediening.
Theo Theo uit Nijmegen schreef op 9 oktober 2019 om 14:36:
Op 5 oktober een familiereünie gehouden bij Onder de Toren. bediening, service en locatie was top! Echt een aanrader, volgende keer zijn wij er...weer!
Naomi Naomi uit Elst gld schreef op 24 september 2019 om 21:49:
Super leuke gezellige 30ste verjaardag gevierd bij onder de toren. Iedereen vond het een geslaagde feest met lekkere hapjes en als afsluiting de frietkraam was helemaal een topper. Leuke aankleding super lekker gebak. Zeker een aanrader
Ellen Ellen uit Elst schreef op 15 september 2019 om 21:06:
Op één van de warmste avonden van augustus vierde ik mijn 60ste verjaardag met een band in de tuin. Laat op de avond kwam Michel met zijn zoon én de snackwagen mijn gasten verrassen op ganzenbitterballen en een puntzak friet. Super leuk en lekker! Een aanrader!
Anny Vink Anny Vink uit Andelst schreef op 3 juli 2019 om 19:39:
Afgelopen zaterdag 29 juni was Michel ondanks de hitte met de frietkar op ons buurtfeest op het Nassaupark in Andelst. Het was prima verzorgd. De frietjes en snacks waren heerlijk. Top👍👍