Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.205.26.39 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
60 berichten.
Petra Petra uit Elst schreef op 26 november 2023 om 13:33:
Zaterdagavond 25 november de reünie gehad van oud klasgenoten ruim 35 jaar geleden. Het was n top avond!! Personeel erg vriendelijk..service top..genoeg te drinken..gezellige locatie..lkkre hapjes ..aanrader!!! Michel en personeel bedankt!!
Idelette Nutma Idelette Nutma uit Den Haag schreef op 29 september 2023 om 15:19:
Op 16 september hielden ze onze Sepsis Lotgenoten Dag in 'Onder de toren'. Alles was prima verzorgd en we hadden een heerlijke lunch. Tijdens de lunch konden de bezoekers lekker buiten zitten aan de picknick-tafels. Na de lunch konden we in diverse zalen even in groepjes uit elkaar gaan, was allemaal mogelijk. Ook de live-stream ging helemaal prima, goed internet en geen problemen. Dank je wel Michel.
Dick Snijders Dick Snijders schreef op 28 september 2023 om 12:57:
Op zondag 10 september 2023 heeft Michel de receptie verzorgd na afloop van de verbintenisdienst in de Grote Kerk van de nieuwe classispredikant. Vooraf toonde Michel zich heel flexibel en de receptie was uitstekend verzorgd. Dik tevreden.
Naima Naima uit Elst schreef op 26 augustus 2023 om 20:53:
Ons bewoners hebben een top feestje gegeven bij Onder de Toren. Dankzij een goed overleg met Michel over de mogelijkheden, hebben wij met ons bewoners een zeer geslaagde avond gehad. Bedankt Michel en je team voor de top service!
Evert Westerbeek Evert Westerbeek uit Elst schreef op 9 augustus 2023 om 10:09:
Ik heb mijn 50e verjaardag gevierd in de bar van Onder de Toren. Prima verzorgd, met goede hapjes en een puntzak friet ter afsluiting. De ruimte draagt bij aan een lekker ontspannen sfeertje en iedereen had een leuke avond. Bedankt Michel.
René en Corina René en Corina uit Elst schreef op 17 juli 2023 om 22:10:
Geweldig feest gevierd wat tot in de puntjes geregeld is door Michel. Zeer goede catering en bediening. Vriendelijk personeel geen moeite was teveel. Niemand kwam ook maar iets tekort! Zeer tevreden en blij met het goed verlopen feest. Ook de gasten zijn vol lof. Echte aanrader!
Geert Theloosen Geert Theloosen uit Elst schreef op 30 mei 2023 om 15:25:
Mijn pensioen receptie zou gevierd worden bij een andere horeca ondernemer in Elst. Maar die zegde op het laatste moment door omstandigheden af. Michel Roodbeen van Onder de Toren werd benaderd en hij heeft met zijn personeel een fantastisch pensioen receptie met aansluitend warm en koud buffet geregeld. Daar zijn wij hem dankbaar voor. Niets was te veel. Tot in de puntjes geregeld. Met dank.
Angela Angela uit Valburg schreef op 30 mei 2023 om 13:49:
Op 20 mei heb ik mijn 50e verjaardag gevierd bij jullie. Het contact vooraf was heel prettig (bespreken, reserveren, goede adviezen) en alles werd geregeld zoals afgesproken. Het was een geweldige avond waarvan iedereen echt genoten heeft. Michel en medewerkers: bedankt!
Willem Willem uit Elst schreef op 9 februari 2023 om 21:04:
Feestje te vieren? Dan moet je zeker bij onder de toren zijn. Wij hadden de ruimte bij de bar gehuurd om de verjaardag te vieren van mijn vrouw. Alles was een verrassing en die was geslaagd. Er wordt tijdens de voorbereiding goed mee gedacht en er is vanalles mogelijk. Zeker een aanrader om hier dergelijke feestjes te vieren.
Sonja Sonja uit Arnhem schreef op 26 januari 2023 om 10:35:
Mijn 50-ste verjaardag gevierd bij "onder de toren". Vooraf een fijn contact gehad m.b.t. de organisatie. Het feest zelf was goed verzorgd. Vriendelijk personeel, goede parkeergelegenheid is ook erg fijn. Een echte aanrader dus.
Fenny Fenny uit Elst schreef op 20 januari 2023 om 12:13:
Dubbele verjaardag gevierd met familie en vrienden. Prima verzorgd: bediening, buffet.
Wim Wim uit Elst schreef op 20 december 2022 om 20:39:
Op een gezellige zondagmiddag de verjaardagen van mijn vrouw en oudste zoon gevierd. Uitstekende verzorging en alles volgens afspraak uitgevoerd. Zeer goed gedaan!
herbert herbert uit huissen schreef op 2 oktober 2022 om 13:58:
Leuke en,gezellige avond gehad,alles tot in de puntjes verzorgd,op deze mooie locatie. dank je wel Michel.
Fam. Berendsen Fam. Berendsen uit Elst schreef op 12 september 2022 om 11:54:
De 80e verjaardag van (o)ma bij Onder de Toren was super goed geregeld ! Mooie locatie, goede bediening en lekkere hapjes, aan te bevelen voor als je iets te vieren hebt !
Nemo van Velzen Nemo van Velzen uit Elst schreef op 29 augustus 2022 om 20:05:
Wat een mooie locatie en wat was de verjaardag van mijn moeder goed verzorgd. Onze moeder is 70 jaar geworden en heeft een ontzettend mooie verjaardag kunnen genieten mede dankzij onder de toren. Bedankt voor alle goede zorg.
Anouska Anouska uit Elst schreef op 24 augustus 2022 om 20:20:
Ontzettend goed geregeld voor het feest van mijn ouders! mooie zaal en goede airco, zeker in deze hitte op het moment. ook niet onbelangrijk grote wc's en worden goed schoon gehouden. Voor de rokers is er buiten een speciale ruimte gemaakt.
Corrie en Johan Corrie en Johan uit Elst schreef op 18 juli 2022 om 16:40:
We hebben een besloten feest gehad in onder de toren. Dit was prima verzorgd. Michel heeft dacht mee en deed goede voorstellen. Ruimte en faciliteiten zijn prima. Een fijne locatie en een prima service. iedereen vond het top en een geslaagde middag. Ook dank aan Jennifer en Ruud!
Idelette Nutma Idelette Nutma uit Den Haag schreef op 17 juni 2022 om 23:06:
Vandaag een workshop mogen geven in het prachtige, keurig verzorgde zalencentrum "Onder de Toren". Heel fijn zoals Michel alles soepel regelt. Er kan heel veel, hij denkt met je mee en doet niet moeilijk. Ook de ruimten en faciliteiten zijn uitstekend: goed geïsoleerd (zodat je geen last hebt van de anderen in de ruimte daarnaast), goede luchtverversing, een invalidentoilet en lift zijn aanwezig. Kortom: hele fijne locatie en prima service! Michel bedankt! Idelette Nutma, Sepsis en daarna
Cees Cees uit Elst schreef op 2 juni 2022 om 12:05:
Beste Michel, we hebben een geweldige middag gehad voor de verjaardag van Wilco op 29 mei. alles was top geregeld,alles was bespreekbaar, kortom Top, en voor herhaling vatbaar!
Esther Esther uit Elst schreef op 1 juni 2022 om 13:46:
Beste Michel, bedankt voor de goede organisatie van onze familiereünie op 26 mei. Alles was prima geregeld en iedereen vond het een geslaagde middag. Super fijn zo !