Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.234.223 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Alexandra Alexandra uit Elst schreef op 15 mei 2022 om 20:38:
Afgelopen zaterdag een feestje vanwege 50 jarige verjaardag gevierd bij onder de toren. Super leuke locatie! Ook heerlijk terras waar we konden genieten van een goed verzorgd buffet. In overleg van alles mogelijk. Echt een aanrader 👍👍
Ester Ester schreef op 19 maart 2022 om 11:00:
Hey Michel, Thanks voor de gezelligheid en de lekkere koffie…..sorry dat je de slagroom voor niks hebt gehaald, hahaha durfde de irish coffee niet aan 😜( moest nog naar huis rijden). Greetz, Ester
St.Maartenskerkkoor St.Maartenskerkkoor uit Elst gld schreef op 12 november 2021 om 10:05:
Als afsluiting van ons opgeheven koor, organiseerden wij een buffet voor koorleden en partners op uw locatie. Het was uitstekend georganiseerd , goede sfeer en prima bediening, een opsteker voor jullie. Ook onze jarenlange repetitie avonden op de donderdagavond waren in goede harmonie. Dus zoekt u een vergaderlokatie, dan bevelen wij deze aan.
Thomas van Wuijtswinkel Thomas van Wuijtswinkel uit Elst schreef op 3 augustus 2020 om 11:14:
Beste Michiel, nog bedankt voor de Frietkar die ik kon huren in deze tijd voor mijn verjaardagsfeest. De gasten vonden het heerlijk en hebben een mooie avond gehad. Dit allemaal voor een mooie prijs en flexibele medewerking van jullie kant. Nogmaals bedankt! Groetjes, Thomas
Hans Kemperman Hans Kemperman uit Elst schreef op 1 februari 2020 om 16:38:
Beste Michel & medewerkers, bij deze alsnog hartelijk dank voor de organisatie ter gelegenheid van mijn 70ste verjaardag. Het was af. De locatie, organisatie, bediening. Mensen werden uitstekend bediend ook met vele lekkere hapjes. Ik kan een ieder deze locatie aanraden tot het geven van een feestje. M vr gr Hans
Sabine Jansen Sabine Jansen schreef op 29 januari 2020 om 12:19:
Gisteravond mijn lezing OER gezond gegeven bij zakencentrum Onder de Toren. Dit was een goede eerste kennismaking met dit zakencentrum. Het voorcontact en afspraken verliepen soepel. Mede hierdoor en door de mooie zaalinrichting, de bloemetjes en kaarsjes op de tafels en de catering was de lezing een groot succes. Het personeel was erg vriendelijk, ontspannen en behulpzaam. Zeker een aanrader om hier je evenement / lezing te houden.
Chris & Ria Looper Chris & Ria Looper uit Elst schreef op 28 november 2019 om 14:48:
Op zaterdagavond 23 november een super geslaagd (dubbel) verjaardagsfeest gehouden in een van de Zalen "Onder de Toren". Voor de 30 gasten was de grote zaal d.m.v. een scheidingswand verdeeld en gezellig aangekleed. Wij hadden gekozen voor een uitgebreid buffet (Koud, Warm en Nagerecht) wat enorm in de smaak viel bij de gasten. Voor de muzikale entertainment (Salvatore Sichi - zang & gitaar) hadden we zelf gezorgd en was dan ook geen enkel probleem. Kortom een geslaagd feest en voor herhaling vatbaar. Met dank aan Michel en personeel.
Mieke Mieke schreef op 5 november 2019 om 21:22:
Zondag 20 oktober een gezellig feest gehad goed verzorgd, en goede bediening. Voor herhaling vatbaar nog bedankt.
Bart van Kesteren Bart van Kesteren uit Elst schreef op 9 oktober 2019 om 16:41:
Zaterdag 5 oktober een reünie gehouden in Onder de Toren, was heel goed verzorgt en alles was tot in de puntjes geregeld. Michel bedankt en natuurlijk ook Jennifer voor de goede bediening.
Theo Theo uit Nijmegen schreef op 9 oktober 2019 om 14:36:
Op 5 oktober een familiereünie gehouden bij Onder de Toren. bediening, service en locatie was top! Echt een aanrader, volgende keer zijn wij er...weer!
Naomi Naomi uit Elst gld schreef op 24 september 2019 om 21:49:
Super leuke gezellige 30ste verjaardag gevierd bij onder de toren. Iedereen vond het een geslaagde feest met lekkere hapjes en als afsluiting de frietkraam was helemaal een topper. Leuke aankleding super lekker gebak. Zeker een aanrader
Ellen Ellen uit Elst schreef op 15 september 2019 om 21:06:
Op één van de warmste avonden van augustus vierde ik mijn 60ste verjaardag met een band in de tuin. Laat op de avond kwam Michel met zijn zoon én de snackwagen mijn gasten verrassen op ganzenbitterballen en een puntzak friet. Super leuk en lekker! Een aanrader!
Anny Vink Anny Vink uit Andelst schreef op 3 juli 2019 om 19:39:
Afgelopen zaterdag 29 juni was Michel ondanks de hitte met de frietkar op ons buurtfeest op het Nassaupark in Andelst. Het was prima verzorgd. De frietjes en snacks waren heerlijk. Top👍👍
Mandy Mandy uit Elst gld schreef op 24 juni 2019 om 20:56:
Hallo Michel, Gisteravond onze jaarlijkse afsluiting van het hockey seizoen gevierd. Op de clubhuis van de HCOB in Elst gld. We hebben genoten van jullie heerlijke friet met snack. Was allemaal erg lekker Groetjes van C2 HCOB
Hart voor Elst Hart voor Elst uit Elst schreef op 15 mei 2019 om 13:14:
Beste Michel, Wij hebben weken lang met 15 kinderen geoefend aan een paasmusical die we zouden spelen op eerste paasdag. We moesten noodgedwongen de donderdag voor de voorstelling op zoek naar een andere locatie en jij hebt ons uit de brand geholpen door eerste paasdag voor ons te openen en ruimte te bieden voor de gereale repetitie op zaterdag! Super bedankt!! Jullie zaal met podium was perfect! Het was zeer geslaagd!
Annet en Abe Stienstra Annet en Abe Stienstra uit Apeldoorn schreef op 4 maart 2019 om 21:32:
Op 23 februari 2019 organiseerden we een familiefeest voor mijn moeders verjaardag. We hebben een fantastische middag gehad. De verzorging was perfect, vriendelijk en persoonlijk. Gebak en hapjes waren van hele goede kwaliteit. We kijken terug op een zeer geslaagde middag.
Fam Holleman Fam Holleman uit Elst schreef op 20 februari 2019 om 20:37:
Dank Michel & medewerkers voor de uitstekende verzorging van de 80-ste verjaardag zondagmiddag 17 februari jl. Wij kijken terug op een bijzonder geslaagde en gezellige middag!
Mariëtte Lubbers Mariëtte Lubbers schreef op 23 januari 2019 om 15:11:
De op 13 januari 2019 gehouden Nieuwjaarsreceptie van Gelders Perspectief werd door alle aanwezige leden als zeer gezellig beschouwd. De sfeer was uitstekend en de hapjes die door Michel werden geserveerd waren topklasse!
Marco Gargosky Marco Gargosky uit Elst schreef op 2 januari 2019 om 20:26:
Zondag 30 december 2018 mijn 50ste verjaardag gevierd in Onder de Toren het was een geweldig top feest het was super goed verzorgd door Michel en Jennifer we kwamen niks te kort en het buffet was echt top heerlijk van gegeten Michel en Jennifer super super bedankt het was top.
Mevr.van Holland Mevr.van Holland uit arnhem schreef op 12 december 2018 om 19:15:
Bij deze bedankt voor het prachtige concert zondag wij hebben er van genoten was geweldig.. .