Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.26.176.111 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
67 berichten.
Maarten en Alice Maarten en Alice uit Elst schreef op 29 juni 2024 om 16:07:
Op 22 juni hebben wij ons 25-jarig huwelijk gevierd in Onder de Toren. Wij hebben een super feest gehad en alles was super voor elkaar. Wij en onze gasten hebben genoten. Bedankt Michel met jouw team voor deze geweldige avond.
Elly Elly uit Elst schreef op 6 juni 2024 om 22:52:
Heel erg jammer dat het amper begaanbaar is voor rolstoelgebruikers.
Karina Karina schreef op 6 mei 2024 om 21:34:
Afgelopen zaterdag de verjaardag van mijn lieve vriend gevierd. Wat een super feest hebben we gehad!! Mede dankzij Michel en zijn team van Onder de Toren!!! Heel erg bedankt daarvoor. Alles was super geregeld. De drankjes, de hapjes en de goed gemutste mensen die ervoor zorgde dat wij niets te kort kwamen. Ook van onze gasten horen we niets anders dan heel veel lof. Dus ons volgend feest zal zeer waarschijnlijk weer gevierd worden bij Onder de Toren.
Peter en Elly Schraa Peter en Elly Schraa uit Arnhem schreef op 1 mei 2024 om 18:40:
Op 26 april een mooie surprise party gehad. Alles was heel goed verzorgd!! We hadden de ruimte bij de bar en dat was heel gezellig en sfeervol. Dank aan Michel voor de fijne hulp!! Peter en Elly Schraa
José José schreef op 23 maart 2024 om 00:26:
Op 9 maart heb ik mijn verjaardagsfeest gevierd in de theaterzaal. Het was een feest om nooit te vergeten, met 35 gasten die niets tekort zijn gekomen qua hapjes en drankjes. We konden naar hartelust muziek maken en dansen. De bediening was fantastisch. Bedankt mensen van Onder de Toren!
Djuri Djuri uit Elst schreef op 17 maart 2024 om 21:37:
Op 2 maart 2024 een super leuk 60jarig feest gehad voor mijn oom Ronald bij Onder de Toren!. Hij heeft het fantastisch gehad en alles was naar wens. Alles was prima verzorgd en Michel is een fijne gastheer. Hij denkt goed mee in de wensen en mogelijkheden en helpt om een mooi feest neer te zetten. Echt een aanrader voor een feestje!
Marijke van Zeijts Marijke van Zeijts uit Elst schreef op 9 december 2023 om 16:21:
Op 25 november mijn 80e verjaardag gevierd. Niet alleen wij als familie maar ook alle gasten waren erg tevreden over het geheel. Reacties die we kregen waren: Gezellig en sfeervol, lekker eten en drinken, vriendelijke bediening en tot slot was iedereen en uiteraard de ouderen voorop erg blij met de parkeerplaats 'naast de deur'. Hartelijk dank Michel en personeel.
Petra Petra uit Elst schreef op 26 november 2023 om 13:33:
Zaterdagavond 25 november de reünie gehad van oud klasgenoten ruim 35 jaar geleden. Het was n top avond!! Personeel erg vriendelijk..service top..genoeg te drinken..gezellige locatie..lkkre hapjes ..aanrader!!! Michel en personeel bedankt!!
Idelette Nutma Idelette Nutma uit Den Haag schreef op 29 september 2023 om 15:19:
Op 16 september hielden ze onze Sepsis Lotgenoten Dag in 'Onder de toren'. Alles was prima verzorgd en we hadden een heerlijke lunch. Tijdens de lunch konden de bezoekers lekker buiten zitten aan de picknick-tafels. Na de lunch konden we in diverse zalen even in groepjes uit elkaar gaan, was allemaal mogelijk. Ook de live-stream ging helemaal prima, goed internet en geen problemen. Dank je wel Michel.
Dick Snijders Dick Snijders schreef op 28 september 2023 om 12:57:
Op zondag 10 september 2023 heeft Michel de receptie verzorgd na afloop van de verbintenisdienst in de Grote Kerk van de nieuwe classispredikant. Vooraf toonde Michel zich heel flexibel en de receptie was uitstekend verzorgd. Dik tevreden.
Naima Naima uit Elst schreef op 26 augustus 2023 om 20:53:
Ons bewoners hebben een top feestje gegeven bij Onder de Toren. Dankzij een goed overleg met Michel over de mogelijkheden, hebben wij met ons bewoners een zeer geslaagde avond gehad. Bedankt Michel en je team voor de top service!
Evert Westerbeek Evert Westerbeek uit Elst schreef op 9 augustus 2023 om 10:09:
Ik heb mijn 50e verjaardag gevierd in de bar van Onder de Toren. Prima verzorgd, met goede hapjes en een puntzak friet ter afsluiting. De ruimte draagt bij aan een lekker ontspannen sfeertje en iedereen had een leuke avond. Bedankt Michel.
René en Corina René en Corina uit Elst schreef op 17 juli 2023 om 22:10:
Geweldig feest gevierd wat tot in de puntjes geregeld is door Michel. Zeer goede catering en bediening. Vriendelijk personeel geen moeite was teveel. Niemand kwam ook maar iets tekort! Zeer tevreden en blij met het goed verlopen feest. Ook de gasten zijn vol lof. Echte aanrader!
Geert Theloosen Geert Theloosen uit Elst schreef op 30 mei 2023 om 15:25:
Mijn pensioen receptie zou gevierd worden bij een andere horeca ondernemer in Elst. Maar die zegde op het laatste moment door omstandigheden af. Michel Roodbeen van Onder de Toren werd benaderd en hij heeft met zijn personeel een fantastisch pensioen receptie met aansluitend warm en koud buffet geregeld. Daar zijn wij hem dankbaar voor. Niets was te veel. Tot in de puntjes geregeld. Met dank.
Angela Angela uit Valburg schreef op 30 mei 2023 om 13:49:
Op 20 mei heb ik mijn 50e verjaardag gevierd bij jullie. Het contact vooraf was heel prettig (bespreken, reserveren, goede adviezen) en alles werd geregeld zoals afgesproken. Het was een geweldige avond waarvan iedereen echt genoten heeft. Michel en medewerkers: bedankt!
Willem Willem uit Elst schreef op 9 februari 2023 om 21:04:
Feestje te vieren? Dan moet je zeker bij onder de toren zijn. Wij hadden de ruimte bij de bar gehuurd om de verjaardag te vieren van mijn vrouw. Alles was een verrassing en die was geslaagd. Er wordt tijdens de voorbereiding goed mee gedacht en er is vanalles mogelijk. Zeker een aanrader om hier dergelijke feestjes te vieren.
Sonja Sonja uit Arnhem schreef op 26 januari 2023 om 10:35:
Mijn 50-ste verjaardag gevierd bij "onder de toren". Vooraf een fijn contact gehad m.b.t. de organisatie. Het feest zelf was goed verzorgd. Vriendelijk personeel, goede parkeergelegenheid is ook erg fijn. Een echte aanrader dus.
Fenny Fenny uit Elst schreef op 20 januari 2023 om 12:13:
Dubbele verjaardag gevierd met familie en vrienden. Prima verzorgd: bediening, buffet.
Wim Wim uit Elst schreef op 20 december 2022 om 20:39:
Op een gezellige zondagmiddag de verjaardagen van mijn vrouw en oudste zoon gevierd. Uitstekende verzorging en alles volgens afspraak uitgevoerd. Zeer goed gedaan!
herbert herbert uit huissen schreef op 2 oktober 2022 om 13:58:
Leuke en,gezellige avond gehad,alles tot in de puntjes verzorgd,op deze mooie locatie. dank je wel Michel.